Pravá růžová, levá modrá

18.05.2014 06:30

Bláznivě barevné kopačky! Fabregas či Balotelli budou na hřišti zářit

Pravá kopačka je růžová, levá modrá. Fotbalové hvězdy Mario Balotelli, Cesc Fabregas nebo Sergio Agüero budou ode dneška nosit bláznivě zářící kopačky od společnosti Puma. Ta odhalila limitovanou edici kopaček Tricks,  které byly stvořeny pro zázračné výkony na Mistrovství světa ve fotbale 2014 v Brazílii.

"Stejně jako všichni španělští hráči jsem nadšený, že jedeme na mistrovství světa do Brazílie, a navíc s těmito kopačkami. V kopačkách evoPOWER hraji od ledna a jsou skvělé. Věřím, že se na turnaji dostaneme daleko, a jsem rád, že mě doprovodí tyto barevné kopačky," pochvaluje si španělský záložník Cesc Fabregas.

Argentinec Sergio Agüero řekl, že na hřišti rád vyniká. Ovšem nejen snahou o vstřelení gólů. "Proč navíc nehrát v neobvyklých kopačkách?" usmívá se hvězdný útočník Manchesteru City. "Ale žerty stranou, miluji svoje bláznivě barevné kopačky evoSPEED a nemůžu se dočkat Brazílie, opravdu věřím, že to pro mě bude velký okamžik."

Jednou z hvězd, kterou od nynějška už nepřehlédnete, je i Mario Balotelli. Bláznivý italský útočník si při prvotním pohledu na barevné kopačky pomyslel: "V Pumě se asi někdo zbláznil!" Jakmile ale zjistil, že jde o realitu, byl nadšený. "Kopačky vypadají skvěle a rozhodně jsou originální. A nakonec to je přesně ten důvod, proč si vybrat PUMU. Mají odvahu být jiní, stejně jako já," dodal SuperMario.

K zmíněným hvězdám se přidají i další, například Marco Reus, Radamel Falcao, Olivier Giroud, Gianluigi Buffon, Yaya Touré... Z českých hráčů je obuje třeba kapitán Plzně David Limberský nebo čerstvý držitel FA CUPu Tomáš Rosický.